ФМН започна во сите земји на сите континенти. Вклучете ја својата работа!
music competition

FILM MUSIC CONTEST- FMC 2018

Зошто да се пријавиш на ФМН?

  1. Поради тоа што организаторот на натпреварот доделува вредни награди во износ од речиси 10 000 Евра за победниците.
  2. Победниците од поединечни категории ќе ја освојат главната „Гранд награда“.
  3. Најдоброто гостопримство и лично ВИП присуство за Вас.
  4. Целосно подмирени трошоци и никакви издатоци
  5. Персонализирани награди и подароци
  6. Медиумско внимание и зајакнување на Вашата биографија
  7. Бидејќи имаме искуство, ги познаваме музичките уметници, сакаме да создадеме простор за нивна презентација
  8. Збогатување и зајакнување на Вашата биографија за понатамошен професионален развој и кариера.

Што е ФМН?

Тоа е единствен меѓународен натпревар за креатори на оригинална филмска музика, телевизиска музика, композитори, бендови, музичари, продуценти, солисти, автори на краткометражни филмови, видеа и графика, без ограничувања на старосната граница, националноста или земјата на живеење.

Таа е наменета за оригинални филмски или телевизиски авторски композиции, како и инструментални композиции и композиции без текст и краткометражни филмови и видеа.

Главна цел

Да им се возможи на нови или професионални музичари, режисери, креатори на филмови, видеа и графика, да го донесат својот труд на меѓународиот конкурентен натпревар преку интернет, од удобноста на нивниот компјутер или студио. Да дозволат да бидат оценувани од страна на меѓународното жири, составено од експерти од музичката и филмската индустрија.Да им се возможи на нови или професионални музичари, режисери, креатори на филмови, видеа и графика, да го донесат својот труд на меѓународиот конкурентен натпревар преку интернет, од удобноста на нивниот компјутер или студио. Да дозволат да бидат оценувани од страна на меѓународното жири, составено од експерти од музичката и филмската индустрија.

МУЗИЧКИ НАТПРЕВАР:

Овој натпревар е наменет за автори на оригинална филмска и телевизиска музика, музички композиции и инструментални композиции. Можете да најдете повеќе информации ТУКА:

Натпревар на кратки филмови и видеа:

Овој натпревар е наменет за режисери и автори на кратки филмови и видеа. Повеќе информации за оваа категорија и нејзините правила можете да ги најдете ТУКА:

Графички натпревар:

Овој натпревар е наменет за графички уметници, дизајнери и творци како и сите оние кои работат во областа графиката. Можете да најдете повеќе информации за натпреварот за графика ТУКА:

NEWS

SUBSCRIBE

Sign up with your email address to receive news and updates HERE

--